Novi mutant iz BMW-a
0
Serija 5 sa GT ugođajem
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bob dzonu smrde noge.
@Bob Dzon Ne znam na osnovu koji parametara zakljucujes da Audi gazi svu konkurenciju ali to nije ni bitno. 4 kruga na grillu ne vrhunac koji si Bosnjo moze priustiti u pritom pljuvati na sve ostalo sto automobilska industrija moze da ponudi...Odmah se sjetim jedne situacije kad mi je, jos jedan u nizu, automobilski strucnjak rekao da je za njega najbolje da si nabavi jedan pravi \"Americki\" Lexus. I rest my case...
Uzasno ukrstanje nove serije 7 i X6...Mozda bi ga mogli predstaviti u nastavku Misterious Island of Dr. Moreau...
Kojih ovdje retarda ima, da te Bog sacuva. Normalno da je nasim seljacima dobar dizajn. Vi nemate pojma sta znaci dizajn, ako auto kosta preko 100 000 KM i tezi 2 tone, ne mora znaciti da je predobar. Jes vama sve predobro kad balite na auto sto ima svu tehnologiju svijeta u sebi, ali opet ponavaljam, kakve to veze ima sa dizajnom. Mislis da ce ti i jedan strucnjak za dizajn reci da je ovo lijpo, ili jedan svabo kojem je prosjek C klasa, a ne golf 2. Prestanite baliti i ocijenite realno. Bmw-ovi iz 90-tih godina su bili svjetlosnu godinu ispred danasnjih, sto se tice dizajna.
ovaki monstrumi nikome netrebaju.
@ Nele: ma uostalom: ukusi su razliciti- tako da je sve individualna stvar. meni je recimo nova sedmica puno jaka.. ali ok, svako ima svoj ukus. najbolji je modifikovani x5. sretno !
Ne sviđa mi se nikako prednji dio, farovi kao da su se nastavili ispod maske jer su premali trebali su ih napraviti duzim. Zadnji dio su izgleda radili prema X6. Sve u svemu nije slika BMW koja je bila 90tih godina sa najboljim izdanjima M5 i M7 bengi 96 godine...
Sto se tice komentara Nele_Bistrik.. Covjek je potpuno u pravu.. Moj stari vozi BMW-a 5 2007 godiste, I pored toga postidim se kad vidimo Audija A5 ili slucajno Audija A8 koji je prica za sebe.. Iako nisu u istoj klasi, moram priznati da je Audi 5 daleko bolji.. I sto se tice unutrasnjosti i vanjskog izgleda. Audi 5 trenutno nema premca u svojoj klasi, a da ne govorimo o Audiju 3 koji je definitivno kralj svoje klase. Novi BMW3 je jedina svijetla tacka, prelijep auto.. Ali Audi polako ali sigurno gazi svu konkurenciju..
@jeremy Zivio pasa moj
mutant poršeove panamere
ma auto je fuj! :) ono - fuj , da mi je ! a uvijek sam bio ponosan na strucnjake automobilske iz nase zemlje.. samo ovaj komentar treba vidjeti: \"...nova sedmica je katastrofa za sebe,...\" by @bistrik_nele. hahahahahahhahahahah... zivjeli strucnjaci ! Nele legendo !
dizajn ne dizajn...kokuzi samo kmentari...:(
Benga, benga... moj te spenga :)))
Sabani ako ti nesto nije jasno navrati do pivare da te malo provozam kroz sake,a ti Beli,ne pametuj Boga ti,jbt Zeka i Sucur,idite kradite kasetofone,odkad ti znas koristiti comp
Sabani medzede idi se okupaj i hajd loma spipe,medzede Logavina je jedna od najstarijih ulica u gradu,eki on se nasao nesto da komentarise,ako ti nije vazan unutarnji sklad kupi sebi magarca a ne auto,a ti ba Nele nemoj tako jarane,Logavina je dio starog grada,ti bi to morao znati kralju,nisi ti daleko.Pozz Beli .