Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teško da ćeš moći koristiti touch screen dok voziš.. isto kao što će biti teško da će se nalaziti akvarium u tunelu..
Finćukast je, da je kakvih parica moglo bi se uzeti. Što da ne. Ne vidim zašto neko pljuje po autima koja nisu VW. Jeftiniji su za kupovinu, djelovi nisu ništa skuplji nego kod VW koncerna (govorim o istoj klasi i godini proizvodnje a ne poredim Golf 2 1983 i Renault Megan ili Citroen C4 ili Opel Astra ili Ford Focus 2013), a u dosta slučajeva su i jeftiniji. Ako neko kaže - kvare se, neka mi kaži koji se to VW ne kvari. Ne branim ništa posebno francuska auta, a niti dižem u nebesa VW
@ja Eto nek' je Golf super auto?! Renault je danas auto (Clio, Captur) za kojim će se svako okrenuti, za razliku od Golfova za koje, kao da je vrijeme stalo... Nikakvih promjena. Golf 7 -> 0 za dizajn, 0 za cijenu, 0 za ekonomičnost , 0 za vozne osobine, 3 za motore i jedna velika 5 za papanluk!!! To je danas mjera za Golf, nažalost.
ovaj renault izbacuje auta, ko zvake, a svaki usminkano smece