Nova era u kompaktnoj klasi
0
Prezentirana nova Mercedes-Benz B-klasa
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odaklem si ti, pita on mene.Reko iz Bosne.Kakve Bosne?Kaže on-nema nikakve Bosne. Reko ja a el joj se nešto strefilo te tako govoriš.Kaže on ništa se njoj nije strefilo, ne može se ništa strefiti onome koga nema.Ma reko jel ovo oni element?Pas mu ma ter pos r a t u! Ja adresar, na zadnjoj stranici karta BiH, reko jel viđaš ovo. Reko, to ti je BIH! Vazda je tu bila, i vazda će tu i ostat! On meni nema Bosne:Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne, a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne, a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se, hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.Svi oni i one idu, a ti đe ćeš?Nemaš kud. Ide bolan Ugar, u njega utiče Lonska, tu riba ima. Tu si ti trebo ribe fatat, a ne moju kuću rušit.Ti si trebo otić na onu Unu, zasjest s komšijama i zapjevati \'Ah meraka u večeri rane\', a ne se fatat granata i djecu po gradovima u b ijat. Sram te bilo! SVAKO DOBRO BOSNO I HERCEGOVINO!!!
Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: A kto je ta šta je ta da prostiš Gdje li je ta Odakle je Kuda je Ta Bosna Rekti A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostiš jedna zemlja imade I posna i bosa da prostiš I hladna i gladna I k tomu još Da prostiš Prkosna Od Sna. SRETAN RODJENDAN JEDINA !!!
BMW >RULES !!!!
Mecka je mecka ali je ova ruzna sto jest jest...
@BMW Onaj ko hoce B klasu, taman da je 65 hiljada, njega C klasa ne interesuje ma koliko jeftinija bila...razumijes?
nije mi se dalo citati toliko dug clanak.. ko je procito nek mi kaze jel Amra Silajdzic bila tu ?
Dobar auto, al samo pravi merc imaju zadnji pogon
jest lijep ko kanta za smeće
55 000 KM košta noca C klasa 2.0CDI Ne razumijem mercedesovu politiku poslovanja!
Srecan ti rodjendan Domovino! Ako dusmani nastave i htjednu te dijeliti,mi-djeca tvoja-od dusmanina cemo te opet braniti! Bit ce opet REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA !aBd!