Noviteti
215
Ovo je novi Volvo S90
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s prednje strane je fantastican, al mi je nekako guzlat sa zada, pomalo nezgrapan, ne znam zasto.
zato sto izgleda kao skoda
ubio se za hankinog sina, da se nasika i da gazi sa njim, samo ne znam hocel mu sam kocit kad se zaleti u trolejbusku stanicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auto je vrh vrhova, ali su ga anulirali sa zadnjom svjetlosnom grupom.
šta je ovo, oj moćnoće oba mi oca
Naprijed je fakat bomba ali su ga usrali sa ovom guzicom strasno.
Volvo
spor mi internet pa ne mogu slike pogledati..no sudeci po komentarima nesto izmedzu audija i kiae :)
Predobro auto ali nazad kao Sang Yong Actyon. Puj!
I nema mu ravna ,ko god kaze nesto drugo samo se provalit moze !!!
"E da sam Mile samo jedan dan" ... ili u drugoj verziji : "E da sam Bakir samo jedan dan, samo jedan dan" - kako ono peva pevaljka ?
iznutra kao neki Bentley ili jaguar.....
Moram nazvat', nebil' mi ga isporucili, ovo, do kraja sedmice... :#zabrinut
odlican!
"Zuti" ima mjesecnu pretplatu za Audija garant, tako da drzavni proracun nece bit diran barem za neko dogledno vrijeme :)
iako se o ukusima ne raspravlja nekako mi pozadi nije završen. možda ostavili za redizain da prošire zadnje štopaljke.
nekad je volvo uz dobar servis i jednog urednog vlasnika mogo navući milion kilometara, bez generalke. sad s ovim kineskim vlasnicima im plafon 200.000 km. gledam po njemačkim, austrijskim i švicarskim oglasima (gdje se kilometraža ne vraća kao kod nas) većinom motor defekt s nekih 175.000.
Nije bas tako, ja živim u Švedskoj i nekada gledam i volva na oglasima. Imao sam jednu s60 prije par godina. Njima ništa nije 300 000 km, 90% svih volva može ići minimum 300 000. Ali nisu mi nešto za komfor i luksuz. Bolji od VWa sigurno, ali ni blizu BMWu. Svakako auto za uzeti u razmatranje pri kupnji
Leo... to je nekad bilo, zato sam i napisao da su mogli preći uz dobrog vlasnika i po milion kilometara.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)