Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao Lanciu 1.2 Benzin negdje 2002 godište, zvijer bila, išla hladno 180km/h super udobna bila i nikad problema. Nadam se da će ovoj staviti benzinski ili dizel motor pa da uzmem jednu za kraće relacije.
Ima takav domet ljeti i dok je nova baterija. Poslje to ide dole, valja onda uzeti novu bateriju, koja ide do 30% cijene auta ili pokusati prodati nekoj budali auto sa losom baterijom! Ne mozes kad hoces voziti, moras cekati punjenje, ne mozes gdje hoces i koliko hoces jer mozda nemas gdje i kad napuniti. Pa onda i ti problemi sa baterijom i gubitkom vrijednosti. Jesam spomenuo, da baterija kad se probije i dodje u dodir sa zrakom u najboljem slučaju zapali se a u najgorem eksplodira.
https://www.visualcapitalist.com/wp-content/uploads/2023/10/VCE-The-Cost-of-an-EVs-Batteries_Oct-19.jpg Moras bas biti moroncina i ne cijeniti vlastiti novac, komotnost i sigurnost da uzmes ublehu od elektricnog auta!
403 kilometra na ćumur iz Kreke Banović....
evo prilike za našeg Hasana Tanovića da renta od naših para za samo 85.000KM, ipak jeftinije je od trenutno rentanog za 90.000KM
Lancija obicno nema domet ovoliki jer se pokvari prije
Prelijepa
Daleko ce stic ova prica sa elektricnim autima. Ko nekad internet sto je bio. Ko ima para treba ulozit ovdje. Ja nemam.