Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
51. slika... hahaha to neko malo uzbuđen bio?
Malo je ovakvih gariba u svijetu auta. Fiat Multipla je doduse veca pogrda bila
Da mi se ubosti na ovaj kaktus
Vidi momčine što se razdžapio!
Nisu im trebali ovi pendžeri ispod farova...
ofiran brate dragi
Sa ovakvim dizajnom svjesno uništavaju svoj najprodavaniji model. Ne znam zaista zašto im treba da svaki model izgleda isto sa fazonom ovih airbump-ova.. Gube veliki dio kupaca baš zbog eksperimentisanja
Ljudi ciljaju na djecu. Niko ozbiljan svakako novac nece dat za citroen.
Citroen je fenomenalan auto ali ukidanjem klasicne forme automobila kao prosli C4 i svoj najprodavaniji model prodavati pod ovakvim dizajnom nije mi shvatljivo. Ne kazem da je ruzan, samo da nije svima dopadljiv kao sto je prethodnik bio, koji je, mozemo slobodno reci, best-buy u klasi u omjeru ulozeno-dobijeno.
Cijena?
@VasilijeKachavenda Znaci ovaj model ce biti oko 40