Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi modeli izlaze brže od mobitela!
ovo ti se u njemackoj zove škatrlja!
ovi 2.0 tdi motora cista kopija bmw-ovih 2.0d motora koji su na trzistu vec vise od 10 godina. Mnogo je BMW ispred, mnogo. I samo trajanje modela kod BMW-a i Audija mnogo govori. Audi svako 2 godine novi model... Ali ipak extra je, i daleko ispred svih ostalih renola pezova hunda, kija, mija, fordica, passata ostalih nizih tzv limuzina...:))))))
Sta je ovo ? Izvadili druge farove iz skladista i montirali... ja mislim da oni samo farove nove dizajniraju, odrade mjesec posla i 10 godina mogu \"raditi\" promjene
dje ste sad golubovi kad musa kaze audi mjenja farove i stopove a vi palamudite... vidio sam ga na cesti obicna linija katastrofa zalost
Da znaš da hoću ćim naiđe kupac, jer i za njih više nema kupaca. Valjda su se ljudi opametili, šta li.
Pa nista onda sinko, prodaj svabu i kupi francuza ili talijana, usreci se :)
Da, vozim tu njemačku kantu tako da znam šta pričam. A ti i dalje živi u zabludi.
Cuj \"njemacke kante\", LOL, hahah... placi sine, samo placi :)
hahahahaha sipaš i voziša hahahaha Ajd da ti dovedem A6-icu zbog koje ćeš morati prodati stan da je popraviš. A veoma mlad automobil. Pusti priče za djecu. Ali ako samo gledate koliko se šta kvari žao mi vas je jer ćete uvijek voziti njemačke kante i živjeti u zabludi da se kvare manje od ostalih.
Kamenac i bubrezi su price za malu djecu kojima se jadni vlasnici kabastog otpada tjese medjusobno :) A mi normalni vozaci volimo ta \"dosadna\" auta gdje samo sipas i vozis i tako do beskonacnosti, za razliku od francuskih i italijanskih modela sa kojima ti bude vrlo zanimljivo kad te izdaju na cesti negdje gdje to najmanje ocekujes.
@ Jale Hvala druže što si se sjetio na s citroendžija i alfista. Ne brani ti niko da ga maziš, paziš i voliš. Možeš ga zvati i Đole. A vjerujem da ćeš uživati u bubrezima bez kamena, kao što će uživati i prodavac Audija kada vidi da je izlevatio još jednog čovjeka prodavši mu prosječan dosadan auto za gomilu para.
Neprepoznatljiv je! Koja promjena covjece!
imam starog 10 godina i ponovo je bolji od ove škatrlje
skatrlja! hahahahahahahahaha!:)
a vjerujem da svi vi, koji tako promovišete Mercedes, BMW imate po jednog, najskupljeg od svih u garaži ;) ustvari, puste želje, pusti snovi :)