Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurko svaka čast najbolje si rekao samo se ne slažem sa tobom u vezi elektronike svaka čast za sportska auta da netreba pretjerivati ali ovo auto amerikanci prave samo zbog noćnih trka iako ne žele priznati neka u njemu elektronike ipak svaka čast čovječe GTI_16v Golf The Best
Prodajem Siemens A50 za 80 km maraka,da dobro ste culi,ima cak i lionsku bateriju,da dobro ste culi,drzi 6-7 dana bez problema sa kratkim nadopunjavanjem hahaha salim se...KUPITE!!!!
Ovo nije pila od auta ovo je motorka...if you know what I meen..ahaaha..auto vozi nekih 280 km/h manje vise ovisno koliko ga przis..neki sam ga dan ja furo..samo da vam kazem najbolji razlog zasto ga trebate kupiti:ZADNJA SJEDISTA SU UDOBNA!!! If you know what I meen..i tako to malo je skup ali siplatio se svaki FENING..i zavrsni komentar KUPITE!!!!!!
mars brko krava brko
s prijeda je samo obična kopija jaguara!
ljudi pa nurko je u pravu 100%
pozdrav iz usa.da odgovorim lutvi.kao prvo uslovi i voznja na americkim cestama.ceste su siroke i usvim vecim gradovima u dvije-tri kolone i vise u jednom smijeru.na tim cestama ogranicenje je 45 milja[milja 1,6 km] vozi se kao i u nas malo brze oko 50 milja na sat[80 km]na fri veju [auto putu]65 milja i vise.na cestama mozete vidjeti sve moguce marke automobila pa cak i ponekog yugu[voze yu nostalgicari]vw bubu igolfa 1 itd.i u americi je mercedes mercedes ali mercedesi sa kubikazom i cilndrima i ostalim dodacima.kadilaci bjuici pontijaci su posebna prica to su ogromna vozila sa 6 i vise cilindara sto guta gorivo koje je ovdje dosta jeftino jedan galon[3.78l] po cijeni oko dolar i sedamdeset u prosijeku.fordove voze policija taxisti jer su jako izdrzljivi i jaki.o mustangu kao i harlej dejvisonu[motociklu]legendama usa ne treba mnogo govoriti[kazu ako zelis dobru zensku povalit]oni su prava prilika.da ferari alfa romeo porse maserati itd sve to moze da se vidi na cestama ali i cijena je mnogoooo veca.za mustanga mozete izdvojiti od 16000$ na vise[obicni mjenjac itd] za prilike u bh mozemo samo sanjati i o ovom najjeftinijem jer su preveliki za nase ceste i mnogo trose goriva itd
Pa ne moze bit a da ne spomenemo da je mustang (ciji je koncept predstavljen prije par godina) djelo ruku J. Mayes-a, sefa Ford dizajna. Nakon nove bube, Thunderbirda, covjek ponovo dokazuje svoju genijalnost. broj 4. ne stoji Nurko - pogledaj gramatiku za detaljnija objasnjenja. Ne stoji ti ni jedna druga tacka gdje napadas osobu umjesto da napadas argument.
Nurko idi curi nek' ti prvo popussi pa onda probaj bacit' rijecc na net. ps. "Dali" se pise "Da li"
Ej dziberu Nurko II nemoj da zajebajes ljude da nije njih ti nebi ovo ni citao zato ne seri, ako mozes bolje prijavi se da budes dio Sarajevo-x tima a do tada ne seri !
Ovaj tekst je genijalan za prepoznati nivo gluposti pisaca ovakvih komentara: 1. "od svog dramatičnog predstavljanja" zasto je predstavljanje '64 bilo dramaticno? 2. "tradicionalnim mišićavim dizajnom" U cemu je tradicija te navodne misicavosti? Jeli autor vidio ijedna drugo sportsko auto? 3. "uzbudljivim pogonom" Kako izgleda uzbudljivi pogon?? 4. "znački konja" Znacka - značci! 5. "snažno liči " Opet jadno odabran epitet... 6. "ostavlja sve ljubitelje sportskih automobila bez daha" Ja sam ljubitelj, ali me ovo ostavlja "ledenokrvnim" i sa dahom! 7. "izazovna crvena koža " Fuj. Jeftino i ruzno. Bar ono sto se vidsi na slici. 8. "moguće napraviti čak 125 kombinacija rasvjete" Mogucnost koju ce samo odusevljeni pisac ovih redova do kraja iskoristiti. Potpuno nebitna za samo auto. 9. "svom mogućom elektronikom" Pravi sportski auto ne treba mnogo elektronike. To ga cini samo manje sportskim, a vise sminkerskim izgovorom za sportsko auto. Elektronika se kvari... 10. "razarajućih 1.000 Watti" Samo onaj ko u autu ima 150 ili 180 PRAVIH Watti zna kolika je ovo glupost. 11. "prvi put da je Mustang opremljen pet-stepenom automatikom" dokazuje koliko su zaostali za evropom. Mercedes u medjuvremenu ima 7-stepenu i pravi 8-stepenu... 12. "Ovjes je vrhunski, kao što smo već navikli od Forda" Dali je autor ovih redova ikada vozio ijedan model Forda? Nije, jer bi znao da se ne moze navici na nesto sto ne postoji, bar kod evropskih modela. 13. Nakon svega viđenog dovoljno je sa zadovoljstvom konstatovati da Mustang nikad nije bio bolji" Kao st rece na pocetku, auto izlazi tek iduce godine, tako da jos nista nije vidjeno... Ovakvim "poznavaoci" auta i pisane rijeci bi bilo pametnije da se vrate biciklizmu ili poljoprivredi.
e jes vala da mi ga provozat
jo jes dobar
word up ah-ha
kako je moooocannn