Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
asa auto kretenu
Super auto ,bas nemam nista ruzno reci na njega, sada je samo pitanje kako ce se pokazati, ali je opel napravio , po meni , veliki iskorak sa ovim autom...
Zamolio bih ljubitelja Forda, koji se krije iza imena ASA, da svrati do Crnog vrha da vidi pravu vrijednost Fordovih modela kada se 8 Roma smjesti na zadnjem sjedistu.
opel je jedino auto kojem i saobracajna hrdja :)
meni se ne svidja bolja je skoda octavia a za iste pare
hahahahaha.. koncern treba da potpise insolvenz a ovi se \"prezentiraju\".. grdna rano !
U muzeju se mogu pogledati samo ostaci izumrlih zivotinja :-p
Za tvoju informaciju 13 vozačkih i 10 konstruktorskih titula je osvojeno sa Fordovim motorima, jedino je Ferrari imao više uspjeha od njih. Sada mi, pošto si tako potkovan znanjem, navedi neki sportski uspjeh VW-a koji ti je, po svemu sudeći, zakon pa makar to bilo i na reliu Jahorina ili Sutjeska.
Ja sam sinoc bio na ovoj prezentaciji, i iako nisam ljubitelj Opela, moram priznati da automobil odlicno izgleda iz svih uglova... bolje i od Mazde 6 (koja je ruku na srce prelijepa). A sto se tice Zemaljskog muzeja kao lokacije odrzavanja promocije, po mom skromnom misljenju i to je pun pogodak iz vise razloga... vizuelno je odlicno izgledala kombinacija modernih svjetala i uredjenja sa eksponatima iz rimskog perioda... konacno je malo u centru javnosti bio muzej, a hvala Bogu nesto je i zaradio.
Sto je sramota da se radi u muzeju? Mozda je bolje da muzej nastavi NE dobivati sredstva iz budzeta sve dok se sav ne urusi? Ovo je u naprednim zemljama odavno praksa.
Sve Ok moze biti i dobar a i los samo je sramota da se ovo radi u Muzeju . . . .. . . . . Prave gluposti .. . . .. .
ma ovo je auto snova cuj shupka asa auto pa ti pojma nemas sthta je auto kretenu jedan kretenski
ovaj opel je slican mom nissan altimi 08
@bk s tim da muzej uzme kakve - takve novce od ove prezentacije, kaze se EHAMDULILLAH! @ asa majmuna opismeni se pa pricaj o autima. auto izgleda mocno i ima super navedene karakteristike koje ga krase. ali (uvijek to ali) treba sacekati i na negativne komentare. meni izgleda za voznju po cesti od Ilidze do Bascarsije (\"novoj\") i dionici autoputa do Kaknja.
stara prica za mene...hhehehe:D jos ova OPC verzija....