Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO NE BITI SPONZORUSA??? OCI SU MI STALE :O
Zašto niste odobrili komentare za Q3? Vjerovatno zato što će svako reći da ne vrijedi pola onih para... Kakve crne 53 milje... Range Evoque ga dere u svim poljima... a dizajn auta prodaje ;)
Q3,smece za 53.000 milja ni quattro
hahahahahahahahaha, koji kretenluk! ne daj Boze da ubacis malo opreme u njega, 40 milja minimum! i jos da uzmes 2.0 TDI, pihhhh.... za te pare mozes pravo auto kupiti! Audi? NE HVALA!
Baš tako, DS3 i budeš drugačiji i bolji. A1 i budeš isti, a imaš što svako ima.
nakon riječi \"visočiji\" nisam dalje čitao, a iskreno, više mi se ne čita nijedan drugi članak na ovom portalu nepismenih urednika!
Vozio sam A1,i svidio mi se,ali dati 30-40 000 km za mali gradski autić,to stvarno nikada.Pa u ovom cjenovnom segmentu ima odličnih SUV-ova.U kategoriji Audija A1,Citroen DS3 je puno isplativija i razumnija kupnja.
premal, mislim da je slicnih dimenzija kao vw polo i polo je stvarno mal, ja sa visinom od 183cm nemogu pozadi sjedit
jedva cekam da ga vidim na nasim cestama jer znam da ga nikad necu moci imati :)
(sarajevske zlatne mladezi) Ja ne znam, kkao cu docekati dolazak ovog malisana u nase salone, ja jednostavno ne mogu da se vozim u krupnim terencima, neudobno mi, nije mi fino. Neki dan sam onako , jer nisam vise mogao otisao do Francuske da provozam neki njihov konceptulani autic, super mije bilo , znate kkao je fino, pa sam si isti taj i narucio. Ja jednostavno ne znam kako cu dok ne provozan ovom malisana po svojoj mahali.