Neprimjetno podmlađivanje
0
Novi stari izgled za Range Rover
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divan teks, prelijepe fotografije ali koji te vrag nanese dragi autore da sa tako provalis sa 4.4 V8 \"turbodizelskim\" motorom???? FFRR MY2010 dolazi u ponudi sa samo dva motora i to jedan dizelski 3.7TDV8 i benzinski 5.0 V8 supercharged. Ako vec prepisujete onda barem prepisite kako treba!
predobar je, malo mi je izgubio onaj terenski mocni izgled, sad je nekako fin. sve u svemu nema dalje.
Čistokrvni terenac sa pravom šasijom i reduktorom te podešavanjem rada vrsti terena...a sad što su dinosauri izumrli i laka konjica zvana SUV, CUV itd postali dominantni i što im se ROVER mora bar šminkom i izgledom približiti da bi se prodavao - nije krivica ljudi iz TATA-e. Još neko vrijeme će se prodavati... Svi će terenci vremenom postati (manji i lagani) SUV-ovi, vjerovatno sa elektromotorom pokretanom zadnjom osovinom...paralelni ili serijski hibridi..
Ma dobar je nema sta... nije merceds G, ali je dobar.
Predobar! @GTI M3 potpisujem komentar
@{Peking, Kinezi su kupili Volvo, Rovera, Hummera i još ponešto ali Land Rover je u vlasništvu TATE iz Indije. Isto njesra, reči će neko. Nije ni bitno ko je vlasnik brenda. RR je bio i ostaće aristokracija među TERENCIMA a nikako SUV ko i svio ostali seljoberi tipa Touareg, X5 a o japancima da ni ne govorim.
Daleko je ovo od SUV-a ovo JEST terenac a ne seljosX5
kad ja s ovijem autom prodjem anam kroz sarajvo i zavidovice, svaka mala meni daje :)
Ovo je najjaci SUV u svakom smislu
svaka cast!
ULAŽU KINEZI NEMA ŠTA...
911 Range G klasa nikada nece napraviti drasticnu razliku to je kult i to je ljepota nema seljakluka nije pasat
Uvijek predobro, samo mastaj o njemu.. (:
Uvijek isto..