Stiže i treći Abarth
0
Novi škorpion za 2010. godinu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican, bice to bolid i po. \"Vuce\" na Hondu S2000, mada mu ista sa 240KS i cijenom vecom od 50000KM nije konkurencija. Ovaj Abarth zapravo nema konkurenciju. O izgledu se ne raspravlja, stvar je ukusa. Meni je recimo aktuelni VW Passat ruzan i neskladan, iako o pomenutom sanja 98% gradajna BiH.
by the way.. honda s2000 je izmislila svijet za ovo sranje, a da ne pricamo o toyoti mr2, ili npr Lotus elis-u.....
PRERUZNO AUTO !!!!!!!!! mrtvo talijansko smece, jedini talijan koji na nesto lici je alfa 159 i brera, a ovo ostalo, ovo nisu auta, ovo su abortusi od auta !!!
ma nula je sparam moje makine
cuj bmw 7 i to vam je to. uporedjujes razlicite klase. pogledaj lanciu thesis ako vec gledas limuzine.
mora li svako znati da si hojrat?!
Ovo izgleda kao neki djeci autic. BMW 7ica i to vam je to.
vozi švabu i umri u zabludi da voziš auto!
haha,ovo je auto za hondu s2000
malo mi auto previse lici na hondinu s2000 ali auto izgleda haos.....nadam se da se motorom moze raditi lagano, pa ovo auto stvarno moze imati potencijala...nice job fiat!!
sa je zohari nemate vi love za soli kakvi golfovi kakvi fiati
Pusi drinu, vozi golf 2 i suti, jer ocigledno nemas pojma o automobilima. Forza Italia
Abarth No.1 !!!
Talijansko smeće