Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovo je jedinstvena prilika da politicati u BiH svojim Zenama sinovima i kcerkicama kupe ovako fino auto ima ga sigurno u raznim bojama , sta je to za njih sitnica sve ce to nas jadni narod platit za njih .... Uglavnom auto je pravo cool ali ga nebi dzaba sta ce mi kad nemam para ni za cigara a kamoli da ga odrzavam .
Sad kupis fino ovog merdzana i sarajevskim djevojkama (citaj: sponzorusama) postanes odjednom jaako sladak...ali ne brini, nije to zbog auta...nego eto onako, nisu one imale priliku prije da uvide da si bas sladak :))
Frustracije i kompleksi su cudo...
eh da mi je da sam guzonjin sin pa da mi uzme babo ovo...ko ne bi volio ?
Mercedesom kroz grad Samo nogu na gas Pobij raje sto vise Prije no sto stigne GRAS
Ovaj dječko koji ovo vozi , pored ima još i Porše Cayman, Porše Cayenne S...., Merc E klasu, a 20-tak mu godina..... Al haj nek ima neko
ima jedan crni vec u sarajevu,danas je bio na ciglanama,bh tablice :)
Stvarno prelijepo auto .Steta sto je skup al mercedes je mercedes ipak ! :D
Cim prodam Kilu Koke ima da ga uzmem Znaci Poznajemo ljude u Podzemlju i u Policiji :)
Ma zna Mercedes đe ima para da se kupuje i troši...
zato da neko odje nesto napise ko zna sta je centralni diferencijal u auta. a gdje je bio znam odlicno, pitaj ga znam li ja gdje je bio. konacno te ima neko ispraviti unutar sa-x-a ekspertu. sad nesto pisi za almira
uzmes mecku i pride dobijes mladu mislim imas i izbor plava i crnka :))))osemq
sta kaze ef seric na ovo
KOMPLEKS PRIJE SVEGA !!!
sutra ce ovdje biti vijest, slupan novi slk350, vozac iz kladnja :D
e ljudi ajmo se skupit svi po marku, dvije, sto... i da meni kupimo ovaj mercedes
Jadna majka ovom autu na nasim putevima