Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam skeptičan prema ovim vozilima, ali vozim Dustera, i auto me je oduševilo, obzirom na cjenu, tu je i toliki kvalitet, jeftino održavanje, garancija 7 godina, za naše kaldrme odličan, kao i za terena,
kvalitet cega?
Tuga brate da ste pametni nebi ni pricali sta vozite a kamoli se pojavljivali u javnosti, jos vam Klix stavi top komentar i napuca dojmova pozitivni jeli su placeni za to :)
Gulim Daciu deset godina, nikad se zbog nje nasekirao nisam. Od ulaganja samo standardni potrošni dijelovi a kvarova nije bilo. Nakon par godina ugradio LPG, a kakav je to ugodjaj za novčanik, to da vam ne pričam.
Pravo atraktivan , realno.
Ovo auto treba da kupuju predsjedništvo i federalna vlada.
Kome treba u autu ovaj displej, navigacija i pizdarije ?! Gdje se i dokle vozim znam sve ceste napamet.
kazu neki da je Dacia kao javna kuca...lijepo ti kad si unutra ali kad izlazis pazis da te neko ne vidi
Kolko sam puta vec rent-car uzeo mogao sam ovog vec pola isplatiti
Nazalost,kompleksi i price stari gastarbajtera su ono sto se kod nas prenosi sa koljena na koljeno. Kada izadje iz salona opada mu trzisna vrijednost,ali kupujes ga za sebe,a ne zaDAC prodaju i sverc. Cijena je extra,a za te neke novce se mogu kupiti Audi,BMW,Mercedes i sva ostala POLOVNA i ISHABANA auta sa stotinama hiljada predjenih kilometara. U drzavama EU se sve vise vozaju ova auta.Pametni ljudi skontali novo je novo i tu sva prica prestaje.
prijateljuiz aviona se vidi da ne poznajes to ocemu pricas pa ti s toga savjetujem da ne pricas
Strašno
Ovo je za 90-95% Stanovništva u BiH plafon,pucali minuse ili ne ali je to tako!
kad bi 90% stanovnistva vozilo auta od 23000 nebi se broj stanovnika smanjivoa ovako
sta ima lose u tome, jel se sad treba da stidimo to sto mozemo da priustimo novog logana od 23 hiljade
"Te kao najštedljivija opcija tu je ECO-G 100: novi LPG dvocilindrični 1-litarski trocilindrični agregat uparen sa ručnim mjenjačem sa šest brzina." Sjajno!
Fino auto za ok pare, ali kad vidim 1 litarski motor sa 2-3 cilindra, muka mi.
nova tehnologija. sto se cudis
formula ima manje od 1500 kubika 😂
Auti sve skuplji generalno Evo ovdje otvori o prošlom loganu cijena kretala od 15.000 za 1.2 75 ks a sad skoro 20.000 za 3 klipa i 65 ks. Ne vidi se baš toliki napredak za, tu razliku u novcu. Logan nije loš izdržljivo auto ima taxi vozila sa preko 700.000 u koje sam znao sjest.
Tipicno rent a car auto.
Idealno auto za nas standard. Mi spadamo u red zamalja gdje ne postoji ekonomija, a od razvoja mozemo izdvojiti bingo i hifu. Smijesno. Kupujemo iphone kad dignemo kredit. Zato smatram da je ovo nas nivo.
Da se ne lazemo,auto je baš budžetski i nisu trosili na materijale...ali s obzirom na cijenu ,novo ili auto staro 2-3 godine ne mozete naci bolje od ovog ( za tu cijenu ,napominjem) hedžbek verija djeluje dosta bolje i ljepse od sedana