Premijera za domaće tržište
0
Novi Audi A6 u prodaji za 72 hiljade maraka
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje za te pare kupiti garsonjeru, i dovoditi mlade studentice iz goražda, srebrenika, tuzle, i ostalih gradova pa ih poderati ko avaz.
Fali mi jos 71 hiljada i 955 maraka :(
ee e samo da mi je znati tko moze od danasnjih primanja odvojiti za automobil \"samo\" 70-ak hiljada!!!! @a6...........vjerovatno ti je amidza ili dajdza dao avans od nekih 80 hiljada... zaradi ti i da si magistar ,doktor...ne moze nikako.
Prijedlog komisiji za borbu protiv korupcije i kriminala: samo stati pred dealership i nahvatati one sto dodju kupiti ovaj i slicne automobile po ovim i visim cijenama. Postenim radom te pare budite uvjereni u Bosni nisu zaradili. Hajd, u zdravlje. Da se hoce, sve bi se moglo!
Ma nista to.... Golf 2 najace auto xd :D
Jezim se od neargumentovanih komentara. Imao sam i BMW-a i Mercedesa ali AUDI je KRALJ za sva auta
Teško nama u ovoj nam dragoj BiH sa ovakvim ljudima koji pišu nakaradne i neargumentovane izjave. Nikada mi nećemo naprijed sa ovakvim negativcima koji su spremni sve komentarisati u negativnom kontekstu. Mentalni sklop NULA. Ako oni nemogu imati neka nema niko. FUJ AUDI JE BESPRIJEKORAN-NIJE VAŽNO KOJI JE MODEL. KO JE VOZAO IMA PRAVO NA KOMENTARE.
Već sam vozio ovaj A6. FANTAZIJA Ovakvi komentari su ogledalo neradnika i takvi nikada neće moći sebi priuštiti ovakav auto... Radite, zaradite i nećete imati vremena (od svog rada i napora da zaradite) da pišete ovakve gluposti nego ćete se \"zabaviti o sebi \" zaraditi i omogućiti sebi jedan ovako lijep automobil. Tako ćete biti od koristi i sebi i porodici i ovom Društvu.
Je.bo vam ja svima mat.er u pi.cku lij.epu
Sve je to samo, lijepa fasada.. Iznutra dusa se raspada.. XD
ISKENO OVO AUTO JE JEDAN VELIKI K.U.R.A.C ZA TE PARE KUPITI SEBI MECKU I TO POLOVNU AMG DA PLACEMO SVI!!!!
sandzaklije..i onaj sto je s vama laze da vas voli...nema bosanca da vas voli,ni vas ni siptare ...sve vas treba potrpati u ciganske kombije...i u beograd istresti... ovdje ste se navukli da zivite i da studirate...majku vam poganu
E MOJA BIJEDO - MOŽETE DO GROBA TIPKATI I ZA ZOVE NEMATI
Ko bi nama Bosancima ugodio? Taj se cini mi se rodio nije! Auto prejako!
sad ce nikola spiric zamijeniti \"starog\" audija iz 2010 godine sa ovim novim.
Mozes jarane stado ovaca uzet\' za te pare, a stalu napravit da bude ko hotel !
J.b;em vas corave, 8 minusa mi dali sto sam napisao da je unutrasnjost cista kopija BMW, pa pogledajte gdje je CD player da je isto kao serija 5 pa cak i klasa E Mercedesa