Noviteti
0
Nova Toyota Sienta
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
>>baš me je interesoivalo postoji li iko ko smatra Multiplu dopadljivo dizajniranim automobilom.... Ja obožavam izgled Multiple. Čini mi se da je Multipla svojevrstan fenomen što se dizajna tiče, jer ja do sad nisam čuo nikoga ravnodušnog. Ljudi ili vole kako izgleda ili apsolutno mrze kako izgleda. Styling jeste nekonvencionalan i lično ga smatram za jednim od najljepših. Što se alfe 156, to je još jedan automobil čijem se dizajnu divim ništa manje od Multiplinog. Generalno, većina italijanskih automobila je po mom ukusu fenomenalna. Danas je teštko naći loše dizajniran automobil. Ali mislim da se italijanski automobili posebno ističu (objektivnom) estetikom. O tradiciji da i ne govorim. Posebno Alfa Romeo, Ferrari i projekti Guigiarro-a i Beronea.
Ova Toyota je simpaticna i bilo bi je dobro vidjeti na europskom trzistu. Nazalost, oni vec imaju Yaris Verso tako da su sanse male. Vis a vis Multiple, ja sam misljenja da se radi o jednom od najbolji design rijesenja u polsjednjih 10-15 godina. S druge strane, styling je krajnje nekonvencionalan sto neke privlaci (ja se ubrajam u tu grupu), a neke ne. Inace, ja sam pristalica nekonvenicionalnog i designa i stylinga tako da mi se svidja novi Renault design DNA kao i novi Citoren C2. piquet, Alfa Romeo 156 i Maserati Quattroporte su OK dizajnirani automobili sa lijepim, ali konvencionalnim stylingom. No, tesko je praviti poredjenje izmedju ovih automobila i Multiple jer se radi o poptuno razlicitim konceptima automobila. Pozdrav, Mac OS X
bio si u pravu da te čeka kiša protesta.....zaboga milog pa ako je ONO lijepo onda ti je Alfa 156 ili Maseratti Quattroporte sigurno ružan....ali o ukusima nikad nije bilo raspravljati....baš me je interesoivalo postoji li iko ko smatra Multiplu dopadljivo dizajniranim automobilom....
Fiat Multipla će ostati neprevaziđeno auto ove klase. Uz to je još i najljepši MPV koji postoji. (Znam da me na ovoj rečenici čeka kiša protesta) Kad pogledam Sientu, podjesti me za dlaku na Multiplu. I onda skontam da svi kupe Fiatove inovacije: Ponuditi sjedište više, sladak-delfinski izgled, centralna konzola itd… BTW, zar se u Japanu vozi na lijevoj strani ceste?