Još više snage za Godzillu
0
Nissan predstavio poboljšani GT-R
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo konačno...Davno kad se pojavio GT-R trebalo ga je žestoko braniti od BMW fanova. Danas više ne treba jer se dokazao. BMW mu nije usporediv, Hakkinen to lijepo objasnio. I onaj stari sa 485 ks dere skoro sve redom, a ovaj pogotovu. BMW, AMG (izuzev SLS) jesu trkači ali to su ipak nabrijane verzije za cestovne limuzine i ne mogu dosegnuti u startu projektovane jurilice kao Porsche, Ferrari ili ovaj GT-R. Ajmo pozdrav...GT-RRRRRrrrrrrrrrrrrr
Moj
Najbolji auto na svijetu koji mozes kupiti za 80.000 eura i jos PDV. Daje iste performanse kao porsche 911 turbo s, ferrari 458 italia ili lamborghini gallardo, a svi ovi navedeni kostaju oko 200.000 eura bez PDV. Nissan gtr je vrhunska vozacka masina ciji se motor sklapa rucno u vrhunskim sterilnim uslovima kao u opercionim salama. Ima 4x4 pogon koji kontrolise jedan od najbolji kompjuterskih procesora u auto industriji. Koristi specijlano izradjene gume marke bridgestone potenza posebno izradjene za nissan gtr i vozilo za 4x4 pogon. Tu se jos moze dodati da ima Brembo kocioni sistem te mogucnost ugradnje karbon keramickih kocnica ciji je vijek trajanja oko 300.000 km. Auto ima ubrzanje s ukljucenim LC ( lunch control) 3 sec, a vmax oko 320km/h. Nissan gtr se moze tjunirati da ima oko 850ks u SWITZERU tako da bude brzi od bugati vejrona, a tad mu je ubrzanje oko 2,5 sec. Sta reci, ovo auto je biser auto industrije. I trn u oku mnogim izvikanim markama. Rekorder nordslajfea.
nije udario u zid vec u drugi automobil. (evo, skratio sam da me i ovi sto ne znaju citati duge tekstove razumiju). @@dadstop: djes psiholog, nisam te prepoznao, inace lezim samo na kaucima mama, ali za takvog psihologa poput tebe mozda napravim iznimku.
kakav si ti retard, nisi ni svjestan...
Pa kad opališ sa 200 kmh da si u tenku sve bi ti popucalo a ne u autu
bio mi je san provozati ga dok nisam vidio sta ostane od istog nakon sudara sa bmw-om tricom.. u nisanu jedan na mjestu mrtav, drugi tesko povrijedjen, u bmw-u dva lakse povrijedjena.. neka hvala PS. prije nego sto sad neko pocne crvene palceve klikati, ima jutub pa potrazite. Ako neko razumije njemacki, jos i bolje. Lik u ovom nisanu preticao na divlje, i frontalno u bmw-a. a i sam vozam japance, tako da mi ne prebacuje neko nacirasizam.. I bmw je smece.
instrument of speed!¨nevjerovatna masina!!!
fast and furious, drift, drift, drift!