Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudilo bi me kad ovaj Ante K ne bih napiso komentar cim nesto o mercedesu izadje....🤔...momcino,tih auta kod nas na svakome cosku,vozaju ih samo robijasi i dileri droge,niko drugi....necu reci da nije dobar,al ima boljih,..stvar ukusa a ti i dalje tvrdi da je mercedes najbolji.Meni niakd jer ga i dalje vozim...previse losih iskustava sa tim autima...privatno licno preso sa bmw na audi i zadovoljan...👋🏻👋🏻
@vrisak Svaka ti je na mjestu. Lik je naporan do Boga, a upravo sam skuzio da sam sebi lajka komentare. Deckic neki valjda iako se ovdje nama predstavlja kao poslovna manga koja vozi E klasu.
Hahahahah,poslovna manga....ja te E klase vozim vec 9 godina poslovno i znam o cemu pricam,ali eto,momcic uzeo auto od tate pa palamudi....al strastveno samo o mercedesu covjek davi....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izgleda ove svabe jos nisu shvatili da cak ni amerikanci ne kupuju vise v8, era toga je vec mrtva. Hocel za 15 godina AMG praviti elektro motore, mislim ne. Tesla je buducnost sve ostalo je Nokia propast.
Brutalan auto, ali i dalje RS6 Avant izgleda opasnije, bar meni.
valjalo kad bi audi ponudio novi rs6 u sedan varijanti, ali opet vjerovatno necemo istog vidjeti zbog Rs7
@mister g.. Mislim da uslov je dizel golf..
Mize zamjena za Golfa 2, registrovan. pozz
@muki.. ko E63 valjda 612. sam
@macak😂😂😂. Pali od prve nakon 5 put verglanja😂.. A bolje da ćekamo S65..tipu..moźda bolje pali😉
. KOLUMNA: NISU SVI HRVATI USTASE ali skoro SVI HRVATI JESU USTAŠE! http://bit.ly/2f4VkEL .
Прочито и слажем се са већином написаног, али једно велико али зашто тај србски ''патриотски'' портал не пише ћирилицом? Какви су то Срби? Вјероватно на батерије, тј Јеврјеји хушкаћи. Ма мрш!
@Sanjica Cucaj luleka Sanjice s tom pričom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)