Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auto fenomenalno dizajniran i izradjen. I danas, nakon 5 godina izgleda svjeze.
Ovi dizajneri su stvarno ludi... Ovo je auto ruzno godinama, i oni naprave isto smece kao i ono proslo?!
Djubrer@ja neznam odkud ti takve informacije...ko god ti je to rekao....smrdi mu prića
to nesto novo? radi se jedan bmw, audi.. a da se ne radi dacia ;) uglavnom nova corsa je vec dosla :)
u zenici se pocinju raditi presvlake za nju :)
kulturno
Lancia proizvodi najudobnije automobile na svijetu.
Stara Delta je legenda, to ce i ostati, a ovaj odron se ne moze smatrati ni cestitim pokusajem da se nastavi ondje gdje je Integralka stala. Vise lici na usminkani porodicni monovolumen (citaj kontejner) nego na nesto sto je bilo strah i trepet grupe B.
E nekad su se auta prodavala zbog motorsporta, i auta su pravili inzinjeri a ne ekonomisti.
Steta sto mnoga dobra auta kod nas nisu priznata, Lancia delta integrale je bila zakon, u svijetu priznata, covjek tek kad pogleda koju emisiju o autima na stranim kanalima, vidis sta sve ljudi gotive. A nije narod jadni kriv sto mu je golf najbolje auto, a i ono malo drugih sto dodju do love, valjda odrasli u neimastini, pa kad vec nece golfa, onda merc il bmw kupi=valjda o djelovima konta,sta li !? Nedovoljno maste, cesto se cudim nekim BiH bogatasima sto ne voze lexus,infiniti itd, samo na sigurno igra...A svijet pun dobrih vozilica (ko ima love)
Daj druze nemoj zezati, gdje ces porediti ovo i staru integralku. Meni licno ovo je nakaza.. Nije to to, nema skladnosti, i lanica u zadnje vrijeme pravi nakazna auta.
Isti auto kao i prosli...