Sa evropskim specifikacijama
2
Jeep Grand Cherokee stiže u Ženevu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, ali ne zato sto je bolji od danasnje konkurencije nego zato sto je svojevremeno bio prvi pa se ime ustalilo. Danas Nijemci i Japanci prave kvalitetnije automobile od Amerikanaca. I kod nas sve paste za zube zovu "kaladont" jer se tako zvala prva pasta za zube koju su vidjeli, a sve kalkulatore zovu "digitron" jer se tako zvala prva firma koja ih je proizvodila.
Dobro jutro! :)
Jeep terenac nad terencima! Ne zovu đaba sve ostale japanske terence "džip" :-) Naš narod ne zna šta je Jeep, ne znaju da je Jeep benzinac zakon!
Dizajn je sasvim korektan, unutrasnjost isto tako, jedino motor ostaje ono sto jeste, dakle minimum 20l, jer i V6 dizel motori njemackih automobila trose preko 10l pogotovo terenci od 2t, znaci mogu ga prodavati jedino po arapskim zemljama bogatim naftom, eventualno Venecueli gdje je gorivo najjeftinije u svijetu.
tuareg :s
Dizajn je odlican. Ono sto nije odlicno je izbor motora, jer bez kvalitetnih dizel motora bolje da ne dolaze na evropsko trziste. Nije ovo Amerika gdje je galon goriva pet maraka.
strasno dobar automobil
definitivno posvađani s dizajnom!