Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki ovaj novi pezo ima istu prednju stranu i farove samo malo izmjene stop svjetla
Jesil se to majke ti prepozn\'o??
cuj pederi sto voze 206 i 7 :D nista je to kolko se ti moras nazitigu da bi kupio golfa 2 :D
@FUJJ Ne kontaš, model 207 (koji je po mom mišljenju naljepši auto u svojoj klasi) je nasljednik 206-ice, a 206+ je auto nastao kako bi 206-ica došla u redizajniranom izdanju. Peugeot je ovim dobio da auto koje je obilježilo proteklih 10 godina i dalje viđamo na cesti u svježijem izdanju..
Al\' fakat, i sto sam vidio da muskarci voze ovo auto, sve nekako me podsjecaju na onog derpe Alena Albinovica....A beze auto skroz!!! Svaki PG isti, samo mu svjetlo malo promjene i to je to :S Sranje pa hajd!Vidi samo razliku Ibize predhodne generacije i ove sad, ma ono je fakat stroj za ovo sranje!!
jel ovo na slici nova ili stara verzija?! ako je u pitanju nova, ja stvarno ne primjecujem razliku.
pa sta im je vise ne mozes razlikovat ove njihove autice ... sve do jednog isti jbt samo retrovizore mijenjaju ... smijesno