Oličenje elegancije
0

Javnosti predstavljen novi Peugeot 206 plus

Sarajevo-x.com
Peugeot 206 plus, nasljednik legendarnog Peugeot modela 206 koji je prodat u 6, 5 miliona primjeraka i nagrađen mnogim priznanjima, predstavljen je bosanskohercegovačkoj javnosti.

Jasan dizajn i perfektna zaobljenost daju mu snagu i karakter, dok performanse i blaga priroda, sa osjetljivim kontrolama, pruža nezaboravno uživanje u vožnji. Novi 206 plus je komforan, prostran i udoban i pruža potpuni osjećaj smirenosti u vožnji.

Zbog bogate ponude spoljašnje i unutrašnje opreme, ali i svih drugih prednosti i pozitivnih karakteristika, 206 plus sa pravom nosi epitet neodoljivosti.

„Peugeot 206 je jedan od najomiljenijih Peugeot modela, a informacija da na tržište izlazi redizajnirana verzija obradovala je mnoge ljubitelje ovog četverotočkaša. Peugeot 206 plus je dobitna kombinacija Peugeot-ove kreativnosti i najboljih aspekata legendarne 206-ice. Ovaj model je oličenje elegancije, sigurnosti, modernog enterijera i pristupačne cijene, koje upravo 206 plus čine neodoljivim“, istakao je Deniz Bejtula, direktor prodaje i marketinga kompanije Vermont, generalnog distributera i uvoznika Peugeot proizvoda za BiH.

Prije oficijelnog predstavljanja nove verzije 206-ice u Bosni i Hercegovini, koje je planirano za sredinu petog mjeseca, zainteresovani mogu saznati više informacija na web stranici www.peugeot.ba.