Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma može im se oprostiti malo sutra dabogda propali ko grćka a što bi se wolswagenu opraštalo
Švabe nikad nisu prodavale maglu i ovo im se nakon 120 godina dominacije u automobilskoj industriji, vala moze oprostiti!
Pravi se naso da mu odgovori, poredi a6 i ibizu....
Bolji materijal, kvalitetnijii nosaci, veci tockovi, 10x vise opreme, udobnije , sigurnije....i cudis se sto je skuplji...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve će to naši politićari platiti. Sad če VW biti za nas još skuplji ali crni pasat (sutra ce otkriti i za audi) u rodnom selu, neprocjenjivo
Toyota je lider
Cinimi se da cu cifuti nagazili VW iz njima znanih razloga i da skernu paznju Njemacke i EU javnosti sa izbjeglica
Insomnia7871 za tvoju informaciju 2014 ameri su upozorili VW na ovo KONTAS LI STA SADA Mozda su zasmetali nekoj cifutskoj banci tj finansijskoj kompaniji koja je zeljela kupiti dionice VW a ovi ih odbgili itd..itd INDUSTRIJSKA SPIJUNAZA I puno drugih razloga Odakle znas da bas sad oni ne kupuju dionice POSTO SU DRASTICNO PALE odosno VW izgubio na vrijednosti 30 miljardi $$$ KONTAS LI SADA STA ??????????????????
Insomnia7871 zanimljivo da se to otkrilo u US koje je najslabije trziste za VW od svih ostalih ??????? Kako nije u Evropi ili Aziji ???? GLEDAJ MALO SIRE A NE SAMO BITI BUKVALAC :):))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ovi više neće ni civare prodat u ameriki.
dok je nas na balkanu bice i VW-a,
...cvaja rules :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golf na aparatima :)