Iz zvijeri u ljepoticu?
0
Druga generacija Renault Thalie
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu guzatu sam kupio samo i samo radi gepeka.Kada imaš dvoje djece i krenseš na izlet a ne na more opet ti treba tona stvari.O estetici nisam uopšte razmišljao kada sam kupovao auto.Prioritet je bio da ima samo velik gepek i da je cijena prihvatljiva.U tom trenutku to je bila \"guzata\" Thalia.
jest al kad imaš tonu stvari pa na kraju skontas kako ti svako drugo vozilo ima mal gepek ovakav guz ti dodje extra. Ja imam clio II /2004 i sad zalim sto ne kupih thaliju tog godista. Odricem se bitnih stvari zbog nedostatka prostora. sto je najbitnije cijena je bila gotovo pa ista!
Opet mu onu glupu \"guzicu\" samo prikacili... uopste ne ide sa ostatkom auta, samo prisiju guz i zdrao... :S