Vrhunski kvalitet
5
Dolazi nova Seat Ibiza
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Facelift, dodali diode u farove i slicne sitnice, mada Ibiza je generalno vrlo solidno malo auto za umjerenu cijenu. Ali kako je trziste pretrpano modelima u toj klasi (Clio, Punto, Polo, Corsa, Fiesta, Fabia, C3, 208, Mazda 2, MiTo, Colt, Yaris), pitanje je da li ce za dobru prodaju biti dovoljan samo facelifting.
ma obični fejslift, kakva nova, to idite hvatajte naivne Evropljane niže srednje klase...
Najsmesnije je ono gore sto pise; \"VRHUNSKI KVALITET\", a nema sta... auto je pravo novo... ne mogu prepoznati da je ovo Ibiza...
eno i reklame za seat na vrhu :)
Ma vala su ima ova dva zadnja modela pravo ruzni.Najbolji je model 2002 pa nadalje.Ovi svi modeli su samo lutanje dizajnerskog tima.
auto je gay.