Vrhunski kvalitet
5

Dolazi nova Seat Ibiza

Klix.ba
Sa novom generacijom modela Ibiza, Seat je napravio jasan korak naprijed. Pored svježeg i mladalačkog izgleda koji je novoj Ibizi dao jedinstven i prepoznatljiv karakter, novi model krase i vrhunska kvaliteta i preciznost izrade.

Nova Seat Ibiza nudi uzbudljive nove linije, visok nivo posvećenosti detaljima i promijenjen interijer, a novo lice Seat Ibize obilježavaju opcijska Bi-Xenon-glavna svjetla s LED-dnevnim svjetlom.

U novoj generaciji Ibize primijenjene su najsavremenije tehnologije Volkswagen grupacije, što vožnju čini sigurnom i udobnom.

Novi motori nude visoke performanse, savršen obrtni moment i dinamiku, koja novu Seat Ibizu čini temperamentnijom i garantuje užitak vožnje, bez obzira da li se radi o ekonomičnim benzinskim ili snažnim dizel motorima.

Nova Seat Ibiza postavlja mjerila u svojoj klasi i kada je u pitanju zabava. U ponudi je radio sa CD- i MP3-playerom, četiri zvučnika, AUX-In- i USB-priključak za eksterni MP3-player, te Bluetooth® modul.

Početkom mjeseca maja nova Ibiza će biti dostupna kupcima u BiH. Osnovna oprema modela Ibiza Reference obuhvata ABS, zračne jastuke za vozača i suvozača, klima uređaj, radio CD MP3 player sa komandama na upravljaču, električne podizače prozora naprijed i centralno zaključavanje. Početna cijena modela Ibiza SC iznosit će 17.900 KM.