Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je za neke firme auto samo
Ovi vasi komentari o Daciji su gomila gluposti.To sto ste vi kompleksasi i sto rađe vozite trulje od auta ali nek je samo marka,to je vasa stvar al ne omalovazavajte i ne pricajte o necemu o cemu nemate pojma.Vozim vec 4 godine Daciu sandero i ako bogda ikad budem kupovao novo, opet cu kupit Daciu.A vi kokuzi mastajte o Pezou307 i igrajte bilijara u supljim đepovima.
I ova Dacia preraste u skupo smeće, prvi modeli su isto bili smeće ali bar jeftino,a ovi sad modeli kao nešto napadaju VW i ostale ... masa niđe veze
Đaba kad istruhne u salonu.
jel ti tajo voza daciu pa si se našao uvrijeđenim !?
Divi pežoa 307
ova kola nemaju karburatore ni rucni saug vec neku novu tehnologiju jos neispitanu
dacia moj ti naudi