Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alfa je nasminkani fiat, koji je do sad 3 puta bankrotirao. Kad je alfa uopste bio dobar auto?
Zesce kante. Niko se dacie nije navozao.
Ma ja, glupi i zaostali Britanci masovno kupuju Dacijina vozila. Zato je Balkanac pametan kada vozi polovnog Passata iz '02 kojeg je prije njega izraubovalo 7 vlasnika i sa vracenom kilometrazom na 300.000 km.
@dervo.finci Postoji logika, iza koje stoje pametniji ljudi od tebe, zasto balkanci kupuju starog pasata, a ne daciu. Dok britanac mijenja auto svakih 3 do 5 godina, balkanac u prosjeku svakih 10....i tacno treba daciu kupiti sebi da je krpi do posljednjeg dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Meni pravo linepa auta ove Dacie...Renault motor u njima, unutra imaju svašta, okolo fine, sta hoš vise... za sve one kojima auto nije statusni simbol, nego samo auto! Pozz
Grob od auta iz zemlje vampira.
ne moze njih ni mercedes osvjezit 😂