Dostupna od od 19.342 KM
2
Dacia Lodgy stigla u BiH
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA RUZNIJI AUTA OD DACIE,I KAZU JEFTINO AUTO PA MORA BITI KAD JE JADNO NACRTALI KOCKU STAVILI GUME I KAO AUTO NEKO RUMUNSKO SMECE.
da je grdan malo je reci; vozio sam se i u Loganu i Sanderu low skill od auta iskerno; ali eto ipak se prodaju, ne mozemo svi vozati VW, BMW, Audi i td...
http://www.dacia.ba/usluge-i-garancija/dacia-garancija/index.html 3 godine garancije ili 100.000km
Brena je Brena al dvaput je dvaput.
Imao sam Dustera prvi u gradu 100% i vece smece u zivotu nisam vozao hvala bogu pa sam ga prodao,Dacia i Renault haman isto sranje.
I dobije se besplatan i pad i i phon da se privuku cupi kad na auto nece
antikorozivna zastita kao u lade 1500, a motor sa tehnologijom 80 s tim da su oni bili kvalitetnije uradjeni.
Ja glupih djecijih kometara... Niko se ne pati da procita tekst, samo se slike gledaju. Hajvani jedni, za 20 hiljada dobijes super praktican mini van sa tonom prostora i sa 7 sjedista. I to da podvucem NOV! Ne crkava bas od dizajna, ali to kod ovakvog auta i nije prioritet, vec prostor.
Jest grdna
Eco2 nema veze s potrošnjom goriva......
Za ove pare naš Bošnjo ipak preferira 12 godina star Golf IV TDI (90 KS) sa 250.000 predjenih kilometara
Što jes jest,ružan je ovaj model,neznam koji motor nosi u sebi.Dacia Duster nosi u sebi motor od renaulta i mjenjač,a skoljka od auta je od Nissan Qashqai,jedino je plafon tj krov od Dacia,stoga ovim sto pišu da su smeća od auta za informaciju da Dacia Duster osim krova nema ništa od Dacia.
ko je lud da ovo govno kupi za te pare??
raja ko rajja s.r.a.l.i, s.r.a.l.i, s.r.a.l.i, s.r.a.l.i, s.r.a.l.i....i na kraju će početi kupovati Dacie
Šta je san svakog vozača Dacie? Pa da kupi auto!
pa ove Bunje i prodaju samo kontejnere na tockovima buhahahhahahah
Najruzniji auto na svijetu nakon one stare Fiat Multiple, ali radi cijene, prostranosti i prakticnosti vec znam neke porodice i firme kojima rastu zazubice pri samoj pomisli da ovo pazare, tako da cete ovo smece u narednom periodu definitivno vidjeti na bh putevima.