Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auto je strujni udar. Ko ne vjeruje neka pogleda,. Sličnog auta nema na tržištu.
Nama obicnim smrtnicima sve nesto fol kriza, globalno zagrijavanje bla bla bla... a babini sinovi samo sto kamione jos nisu poceli vozati po cestama.
Snajperista44, sprdnja je opasna,jer nisi siguran da li se ti sa nekim ismijavas i sprdas. Cesto ispadne obrnuto. Informisanjem putem reklama koje daje proizvodjac ne moze se steci pravo znanje. Govorim iz svog iskustva. Citav zivot sam radio u vazduhoplovstvu (Tehnika),a sin mi je vec 20 godina zaposlen u Münchenu (BMW) i to bas na razvoju motora. Sad vec mozes pretpostaviti kako dodjem do pravih informacija. Ova prica je pocela zbog neadekvatnog prevoda clanka o novom modelu Citroena i hajde da ostanemo na tome. Na kraju malo sale: Cuvaj se zamaranja i rada u nocnoj smjeni.
Snajperista44, Tvoj komentar mi je vrlo stručno,pismeno i jasno objasnio o čemu se radi. Mnogo jasnije nego sto je to pokušao prevodilac. Hvala na savjetu. Prestacu da se informisem putem klix-ovih stručnih prevodilaca.
Jbt pola vas automehanicari!!!
vidi makine
preedobro auto za naše ceste, komotno leć' i spavati pored auspuha :)
Francusko smeće.
Vijerujem njemačkom i japanskom kvalitetu.Vozim Insigniu i tako to.Navozao se francuskih baraka :-)
@snaperista Ja pričam na osnovu iskustva jer sam vozio francuze,smeće od auta u svim aspektima.nema izdržljivosti,robusnksti niti kvaliteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo sto je "Prevodilac ovog clanlka htjeo da kaze" sigurno ni njemu samom nije jasno. Koja "uravnotezena vratila"?Pa sve radilice su uravnotezene. Mjenjac.Svi automatski mjenjaci imaju kick down. Itd,Itd.
Al vrhone djece mi :D
Prosli je lupao kao mahnit po nasim rupama sramota za tako skup automobil bukvalno novo a toliko buke u karoseriji koje prenose neravnine na ulici uzas !!!
Ti vjerovatno pišeš o nekom citroenu iz 67, ali ni to nije karakteristika tadašnje ajkule. Ne znam o čemu ti?!
ne prijatelju pisem o ds5 strasno lupa na rupama evo neki dan su me zvali kao da mi ugrade neke gume da se to pokusa smanjiti ko neki upgrade ali nista se nije promjenilo pogledaj testove i na sta se vlasnici zale a i ako obratis paznju sta je na ovom modelu drugacije vidjet ces da je to ovjes.......