Nova karoserijska opcija
12
BMW Serija 4 sada se nudi i u Cabrio izdanju
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad pocnu davati komentare oni koji nikad ni sjeli u BMW nisu ili mozda u neku skalameriju od 20 i vise godina, prvo skupite najmanje 50000 eura na kamaru pa onda pricajte o bmw...
i dalje kontam da je ova prednja maska zajebancija neka,komedija hahaha
Bmw kakav god izadje iz fabrike ,to je bmw,a ovi sto pricaju grdan ,ovo ,ono,to su papci koji ne znaju za drugo auto osim gnjolfa.
@renojezakon Neka si nam ti rekao,ljubitelj baguetta🤦‍♂️
ova maska je samo promjena , ono bitna je promjena neka ide i na loše, ali ljudi vole promjenu, .. auto industrija ima takođe problem sa idejama, mnogo je toga što je clasica, ail nema gdje, .. ideje su uvijek potrebne, .. šta dalje uraditi, izmijeniti, napraviti, poboljšati kada je u pitanju DIZAJN, to je problem, .. tehnologija ide svojim putem, ali dizajn je belaj i problem,... a opet, ne smiju otići i na svemirska vozila jer sami bi bacili svoje prethodnike u smeće
Čudan potez BMW sa ovom maskom,al vidjećemo hoće li se kupci navići
BMW i Porsche bez krova je fula totalna. To su auti za divljanje po cesti, a ne za sminkerisanje
Ako nemate novca za ovaj luksuz nije razlog da serete kako ne valja, gledaj ti ovaj luksuz svi bi pozeljeli, a iskreno nemam ni ja pare za ovo ali fenomenalno izgleda..
@pashasolidni 100%
kakav los dizajn, registracija ide preko znaka cccc ogroman propust!
Kakvog znaka paša? 😂😂 Jel ti dvojka mogla upaliti jutros iz prve? Idi lijeci se..
elegantan