Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
platis 37.800 eura i svake godine gubis po 5000 eura na njegovoj vrijednosti. Zategnu liniju na karoseriji i odmah novi model. Isto sranje ko i sa novim iPhonom. Nema sumLJe da je auto kvalitet ali ne vidim razlog zasto bih uzimao novo auto. Po mom misljenju, najbolje je uzeti neko ok 10000 eura staro 4-5 godina.
To je kockanje! Onako novo, nova sjedista, miris ovo-ono..pa zar par godina kad ga zategnu opet kupe novi a krš salji u Bosnu nek zatamne stakla, turiraju malo, i popravljaju svaki mjesec!
@Glupan98 Sto je kockanje? Na takva auta sve garaze nude po 12 mjeseci garancije, neke i 24. Sta god da se pokvari oni popravljaju. Naravno, sve pod ugovor. Kupovina od ljudi je kockanje, a od garaza nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma isti ko i zadnjih nekoliko modela
Aj pogledaj bolje, unutra sve promjenili, ostre linije, farovi, stopke, spojler zadnji...Da su više mijenjali nebi bio a5 vise!
Narode parite oči :D :D