Ni nalik na 156 i 159
0
Alfa Romeo oživljava i Giuliju
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je auto...ko ima Alfu zna o cemu pricam, a ko nije probao Alfe, molim da me ne komentarisu...
jednostavno prelijepo
....divna, krasna, svi se okreću za njom, skupa za održavati, nije zainteresovana za svakodnevni rad i često je kod drugog na \"praćenju\"...
i opet se javljaju bogati mesari i vocari , koji napadaju stil ... zasto komentarice nesto na cijem niste nivou , niti ste vozili ijednu ...
Kad ti neko u komšilluku kupi Alfu, odmah se seli to je nazadak.
Kretenu kretenski FIAT je po broju prodatih auta treći najveći evropski proizvođač automobila. Je li tvom zaostalom mozgu toliko teško to da shvati ?
@alfonso Pa muflonu, svi podaci o prodaji se daju za kompletno svjersko tziste. to 2,5 mil fiata se odnosi na prodaju po svim kontinentima, a ne u Europi, kontas bivole? Ako nisi cuo da Hyindai ima 70% proizvodnje u Madjarskoj pa bi se i on po lokaciji mogao nazvati Europski ili GM koji u sastavu ima Opela sa 50% udjela u prodaji, a Opel je inace iz Mozambika. Zato mfloncino skontaj da se statistika prodaje odnosi na svjetsku. @Dino Sta tebi reci, nego da mi je zao sto te tako zaostalog rodila ruzna mama. Mars ponovo u skolu za djecu zaostalu u razvoju i nek ti nacrtaju koliko Kina ima stanovnika.
Alfa do izlaska 156-ice je imala preko 10 godina tajac,modeli nisu qurcu valjali,cak se i najzagrizenijim alfistima smuci zivot kad sjednu u te modele.Alfa je bila vozilo,do 1985,poslije toga je do preuzimanja od strane fiata bio krs,a poslije preuzimanja je to postao Fiat,sa malo masnijom cijenom,kao Audi,zamorce,
Nek kupuje ko sta hoce. Da je VW najbolji svi bi vozili VW, a kad kazem svi mislim na cijeli svijet a ne na nase selo BIH. Toyota je najprodavanije auto, ne znaci da sad cijeli svijet treba toyote voziti. Ja imam alfu, i volim sto je imam. Ljudi koji voze VW sjednu samnom i uvijek se pozitivno iznenade, udobnije je,bolje lezi, bolje ide, ljepsa je, ima vise prostora, opreme itd, samo sto su skuplji dijelovi. Onaj koji voli auta i razumije se u auta postuje Alfa Romeo kao marku i zna o cemu pricam.
Pininfarina,ima nas koji znamo talijanski,zasto dozvoljavate ovako odvratne komentare
Jesi li ti ćorav ili glup ? FIAT je po prodaji automobila 3. u \"\"\"EVROPI\"\"\" Ili su po tebi Toyota, HYUNDAI, NISSAN evropski proizvođači ? Još mi samo reci da je 2,5 miliona prodatih auta malo. Jedno auto u prosjeku 15.000 EUR-a => 37,5 milijardi EUR-a godišnje. I ti tvoji podaci su iz 2009. godine i identični su sa podacima sa linka kojeg sam postavio. Ti si baš stvarno glup. http://en.wikipedia.org/wiki/Automotive_industry
@Preporuka, hahaha, divi ti njemackog BMW-a majmune, Chana kineska ispred njega, buahahaha, dobru si listu nasao, svaka cast kockasta glavo!!!
Fumo il tuo cazzo di guida di un auto nazionale,i to dobro :)
seljacici i ne znaju ya bolje od vw-a, cim se dograbe kakvih para kupe golfa i niko u selu ko on
Mozda je to nekad vazilo za tu zavrsnu obradu, ne moze meni niko pricati da je isto kad VW u Wolsburgu sklopi jedan svabo i kad ga Remzija u TAS-u sa ploskom u djepu sklapa, au Preventu moja komsinica Hanifa sasije presvlake za njega u smjenama od po 12 sati, 7 dana u sedmici ;)
sad ces glupko reci i da je bolji od merca jer je ovaj na 12 mjestu ma bjezi glup si
Alfa ima strasno losu zavrsnu obradu i tehniku, imaju i dosta koncepata, ali ni jedan nisu samo zavrsili. (motori, mjenjac itd) Vozio sam vise Alfi, imaju mana, ali nekako se covjeku opet zavuku pod kozu. :) Pored svega mislim da im nebi bilo lose da se malo ugledaju na Svabe!