Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovdje svi izgleda igraju na PC-u......kakva je igra? imal ko iskustva na PS3??
@karburatoranlaser Ah jedan od onih koji pripadaju organizaciji " asocijacija nepotrebni i nebitni komentara na klixu". Dovidjenja!
Da si procitao moje prethodne komentare skuzio bi da se ne radi o 3-4k vec 1k da bi sagradio solidan PC koji ce da gura igru na mid postavkama tj. kad igra izadje jer je tek u fazi produkcije, ali ne ti si odlucio staviti minus na svaki moj komentar samo zbog toga sto ti je cejf i sto se pravis pametan pa pominjes cad programe i tako mjenjas originalnu temu. Dovidjenja
@ArmagedonRS Da ps4 i igraj....a jesi li uracunao koliko ce love dati na orginalne igre dok za pc imas kickass torrents....sto big ben rece pc i rokaj samo sto bi ja umjesto amd grafe uzeo nvidia/evga gtx 780 mozda malo skuplja ali definitivno i bolja.
NFS Underground je najbolji, sve ostalo je smece.
Jbg slabasan mi racunar
Sve je fazon kodiranja ;) kad na xbox-u 360 starom 10ak godina leti GTA V,a za isti ti treba racunar od jedno 1500 km da bi igrao na ultra high postavkama ;) Firme koje prave komponente imaju duplo vecu zaradu od ovih konzolasa.
Uhh, klix i videoigre, postalo napeto tokom mog odsustva sa klixa.
za pokretanje ove igre treba vam komp od 2000KM a za te pare mozete voziti auto uzivo :D
baš tako
kupis iksboks i cejfas o cojk :)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Kaze se Nitforspid
nitvor spid :) http://www.phonedate.org/web/wp-content/uploads/2013/02/Oo.jpg