auto
0
Novi Audi TT
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVO PEDERSKO VOZILO
TT je ko zmaj. A BOY ti bi treabo da budes girl supak jedna nemas pojma sta je dobro auto i koji si ti kurac da cajes komentare o necemu sto neznas................................
Boy, posto ne volis TT nemoj ni da posjecujes ovaj komentar, mogu samo reci e kuku kakav, svrsio bih na njega! Bolji je nego ne znam kakva picka!
pravo jak
dobar skroz ...
grozno! jos malo i nece uopste imati stakala. spljostise ga brate pravo. ne svidja mi se ni stari TT zbog jako malog bocnog i straznjeg pregleda. ovaj novi na slikama izgleda jos gori. brate nek mu skroz skinu krov i ko cabriolet izvedbi moze proci.