Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALA SUSE JARANEMOJ NAVALILI NA OVAJ FAUVE NEVADI NIKO A MECU IM KAKO KO STIGNE JARANE
Imali kod nas da ko pokrene tužbu istragu ili nešto slično pa ljudo moi kod nas je nesto dejtonski sporazum
Hm, kome se gace zatresu, mora da se usro.
Ovi, kad zagusti, postaju gori od Balkanaca...
Pokrajina Donja Saksonija je manjinski dioničar u Volgswagenu i njen guverner je član Nadzornog odbora kompanije. ----------------------------------- Donja Saksonia ima 20% dionica VW-a, ali ima sa tim procentom upravljacka prava.
...kad zagusti i u švabe se pojavi "maca koja jede"...
MA NE MOGU ZAMISLIT OVO. Njemačkli entitet krivično sankcioniše svoju jedinu kravu hraniteljicu !!! PA kod nas ba IZ SUDSKOG SPISA DRAGANA ČOVIĆA NESTALO 50 originala dokaza o počinjenoj pljački od države ! I DRAGAN OSDLOBOĐEN ! A jel ko osuđen radi nestanka dokumenata ??? NIKO !! Kako ćeš ba takav nacionalni debalans ! PA NI PREMIJERI BRANKOVIĆ I BIČAKĆIĆ niksu osuđeni radi nestanka orginala dokumenata, pa što bi HRVATI, koji su i bez toga stravično ugroženi ;))))))))))))
Nije guverner clan nadzornog odbora vec pokrajinski ministar ekonomije. Uuuuu al kako ce to da cuju Bosnjaci kojima su napunili usi kako drzava ne treba da se mjesa u privredu pu pu.
Ovaj fau-ve "postao" prava krimi organizacija.
Čuj Volgswagen xD. Koliko nepismen trebaš biti?! Da je u pitanju neka deseta firma u Džibutiu, razumio bih, ali VW... Haos ste!