Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOLF - G-ovno O-motano L-imenom F-olijom
PA GDJE CE OVO BA DONOSITI PROFIT HAHAHAHAHAHAHAH.... FUJ JE!!!
imaju veoma uspješan focus i fiestu,šta će im KA kad je bar po meni ružan,,,mi nedamo drugim autima priliku,Bosanci kupusu samo golfove,Herceogovci golfove i mercedese,a Ford je zapostavljen a veoma je dobar,u svijetu bilježi stalan rast prodaje a u nas nikako,neznam što imamo predrasudu o njemu
pa oche to kad je ford sa tom filozofijom dizajniranja auta katastrofa i focus im je samo prve generacije valjao jer je imao dosta orginalnih rjesenja npr trokutasta kontrolna tabla i neke cake a kasnije kad ga podjoshe sklapat od mondeovih djelova nidje veze ono i fol profit ocekuju pa napravite nesta orginalno mamlazi i bit che ford ka prve generacije je bilo bash kjut auto sav od plastike mala tezina mala potrosnja trebali su se na taj princip i dalje fokusirat a ne ove neke gluposti umanjena fiesta i ocekivat profit kur ko care plati pa se klati :)
I ove dvije generacije tog govneta nisu ništa valjale, još treba da se zavaljuju sa trećom...
...za moj pojam, prva verzija bila najsimpatičnija...k\'o i malecki twingo...