Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila dobra reklama u zadnje vrijeme. Samo što su oni bili bijeli.
Nebih da uporedjujem ali nissan zaostaje za americkim i toyotinim modelima. Mozda zbog toga sto je mali i to Evroljani vole, jer placaju gorivo tri puta vise od USA a i rijetko ko ih koristi u komercijalne svrhe. No.1 Dodge Ram No.2 Toyota Tundra-Tacoma No.3 Ford F250 . . .pa onda svi ostali…..
Meni licno i 1995 pick-up nissanov je auto godine....Ozbiljno...Jes da amerikanci imaju ljepsih pick-upa, ali nissan je sve sto trebas, pogotovo u Europi...
Navara i Hilux pojam izdrzljivosti!