Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ono konja ima BMW 550i ?
@KrajisnikPrgavi Ah da, 456 KS. M5 ima 600 KS.
Porediš motor 1.6 sa 5.0 ? Heh.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bas je lijep a boja je tek premocna
Ovo Isto kao da kazu novi touareg ce pokretati najsnazniji motor iz T Roc 2.0tsi. Kontejner na tockovima
I onda ce ti bosnjo...ebo te BMW ili Audi star 6 godina ja novog Pezova mogu uzet za te pare, moj bosnjo...
Smijesni mi ovi levati sto hvale ovo 1.6 s.anje!! Kao neko ko je imao priliku voziti dosta francuskih modela (poslovno, auta za reprezentacije, itd..) NOV kad s trake ga skinu je smece a tek polovnjak da ne pricam!! Ne moze svabe niko prevazici, od pravljenja cackalice pa do lokomotive, nije to samo za automobile!!
to kupuju samo oni kojima treba prevoz tacka a tacka b a ne gust auta
Znaci 508 najbolje auto 😍😍😍
ovo podsjeca malo na american muscle ...ne lici na svaba ni malo
pederi francuski
S.anje!! Cuj motor iz 308 gti!!
Izgleda da se malo dizajnom vracaju u klasiku, jer su vec 10 godina prekucali sve ostale ...
-10 ...hahahha hajmo hajmo ...nisam ni sumnjao ,....na ovom zaostalom balkanu da neko razumije sta sam htio reci ...
@azizmpj -11
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fino to izgleda na slici i u prici, ali nije bas tako u praksi... Daleko od toga da ovo auto ne izgleda fantasticno.. Mnogi ce reci ovako ili onako, ali ko nije imao Peugeota nema pojma o cemu pricam.. Vlasnik sam 307 2008. godiste, na autu su jos samo sicevi i volan ostali od fabrickog, svaki mjesec neki novi, nimalo jeftini kvar.. Dobar je bio jedno 4 godine, kasnije samo nesto otkazivalo.. Hvala, ali ipak ne
pa nemos pezoa vozit ko traktor tipa bwm mercedes audi il golf ...fini udobni auto ...nije kao ovi da zvaku na asfaltu osjetis pa da znas da trebas usporiti ili slicno ...ti u 307 pola rupa ne osjetis uopste, one koje osjetis u nabrojanim kojnskim kolima ...naravno to silovanje mora rezultirati kvarovima ....
@azizmpj TAcno druze, jeste udoban, fin, malo trosi, ide fino i to... I ne vozim ga ko traktor, to je fazon, auto se pazi maksimalno, ali jednostavno fali X faktor kod njega da bude dobro auto.
Golf 2 ce se nasljepat ove rage. Nema bez svabe nista.
svabo=traktor, pa eto ti ...kako za koga ..svako ima svoj nivo ...
hahaha
@BHAmersons Bas tako. Zar cijela Francuska nema motor veci od 1.6?
Lijepo i solidno auto