Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno ima prelijepih :)
I tata bi sine !
Bolje i bula od radodajke.Prenosi spolne bolesti i losa za radjati jer svaka u prosjeku do svoje 22 ima po dva abortusa.
lješve su naše bule!
sve i jedna za pornica,ova plava je snimala s Roccom Sifredijem filmić jedan,znam je ja
za pokarat
ko hoce sa mnom u BG...?
colic i bregovic, kazes, prije rata, zbog pichki, je li? a poslije i u toku rata, opet zbog pichki ili su se od tolikog zanimanja za beogradske pichke i sami pretvorili u dvije iste?
ako su tako pametne sta imaju da traze sa sarajlijom koji je dosao u sex turizam? de skontaj sta su pa ponovo napisi komentar boga ti, ovaj ti je supalj negdje. zakrpi to.
ove su uvjek bile zakon .. nema boljih phicki nego beogradjanki .. i ljepsih i pametnijih i kulturnijihj .. prije rata i colic i bregovic su samo gore visili radi toga .. ove nase su sacuvaj boze bile a sada pogotovo .. preporucujem sex turizam i pravac za bg ..njima su sarajlije uvjek bile interesantne ..
hm... 3-4 dobre. sve ostalo prosjek. na ulici ima i ljepsih.
sve su one nevinee
Boga mi kod nas ima i boljih .. bezveze..
nidje veze vala,i kod nas ovakvih na bacanje
Zmaj Pi.choke, iskreno.
Srpkinje su to
dzaba im ljepota kad ne peru guz.icu kad kenjaju, pesindure