Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocemu je Neno biker iz Banja Luke, Bosne i Hercegovina, a koji nosi zastavu SRBIJE na prednjem tocku svoga motocikla, zasluzio da bude gost pro-BiH klix.ba portala? Imate u BiH na stotine uspjesnih bikera sa stotinama odradjenih humanitarnih akcija, a koji JESU pro-BiH orijentirani, a ne promoviraju Srbiju dok zive u BiH.
Vidim da heho pokusava da nesto odgovori, samo mu ne razumijem one hjeroglife.
misliš na zastavu republike srpske?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ga kakav je, ko sugava lisica
Hehe, pravi heho
Čuj ovih lažnih mutietnićara i moralista da Neno nosi tursku zastavu na motoru sve bi bilo uredu.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Djes' Neno legendo? Nerviraju te bakavci a? Ja sam iz Bihaca i znamo se ne pokusavaj pogoditi ovdje. Nego sta bi ono one nesretne 1992?
Svakako :D
Bajkeri .......,koliko ja znam u €uropi rasturaju drogu i svercuju oruzje...!
Bemti zuju, neki dan sam pao, sav se polomijo. Jedva cekam oporavak da opet gargam.
Heho ,boli te k...c za budalama,sto pokusavas objasniti nesto ljudima kojima objasnjena i ne trebaju, imaju oni vec predefinisane stavove! Furaj svoj fol,ostani svoj a ovi sto te provociraju,ma ko im je.e mater! pozdrav od Almira Memica
HEHO je jako ružan.!..
a ima ih i budala,sta jest-jest.
Жао ми је сто не могу по на особ да одговорим свима. Када уључим одговор, не дозвољава ми......
Ma pusti ih Neno, do podne mrze sami sebe a od podne čitav svijet, da staviš tursku zastavu na motor sve bi im bilo uredu.
Само бих питао ОВЕ, сто коментаришу морџије, у негативном контексту, да ли познају ЛИЧНО неког старијег моторџију, или овако коментаришу због стечених предрасуда, гледајући филмове?
G.Constanza, нисам знао Јое-а из Сарајева.
isto djeca cuj bajkeri cuj imena opasnih cuj kozne jakne sve manchield do manchielda 40-50 godina a neizivljeni, pa se kur-ce motorima po javnim cestama zele da se zabiju dok voze 120 na sat po ogranicenju od 80 u porodicno auto i pobiju ih sve ljudi od rijeci