Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su ubaciti da se gooze i to,da se zna koje su poze moguce a koje nisu itd. sta ce one ovdje,jel idu uz auto dvije-tri sedmice dok se covjek ne navikne!? ako mi se gledaju ovakve zlibe znam dje cu otici a ne ovako da mi guraju pornografiju pod nos..
Kako smo mi pogan narod to je cudo jedno.Sami sljam,pa pogledajte samo kakve komentare pisemo,sve sazrelo za ludnice. Svico draga oprosti mi moje korijene.
Joj ja ne bih ovdje puno razglabao koja je dobra , a koja ne :D ja bih sve ovo prskao :D
Aaaaa, svaka je zasluzila kitovanje, ..... dobre nema sta !
2,3,4,9,18,19,21,24,28,33,34,37,39(desno)
kakva je ovo diskriminacija, sve cure, zelimo i mi muski jednaka prava! :D
od 1 do 34 ciste desetke :)
Majko draga,ovih grdoba na 5 i 6 slici,ko da su iz Hrasnice,spodobe prave Ako su ove na 5 i 6 slici ukrasile ove aute,onda sam ja ozenio Mis BiH,a znam da nisam,znam cak i kad skinem ove naocale,koje bi mi dobro dosle da sam ih nosio,kad sam se zenio,al et :)
USA : 10 Points JPN : 10 Points ESP : 10 Points SWE : 10 Points
moja matora kanta od telefona daje bolje fotografije od ovih!!
2, 3, 4.
@al altia to brateee konacno neko ko zna sta slikati na sajmu automobila ;-)
Najbolje sam zene vodo dok sa dvicu vozo.
najbolja ova u alfi - slika 4 ;)
NE 24 NEGO 34...