Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeba Fahri parking...
Napravit će on novi, iapk je on najveći graditelj poslije Gazi Husrev - bega.
...još da je okupio ovo sepete što ko nešto driftaju po šeheru...pa im objasnio da se to radi mimo gradskih ulica...
Pored našeg driftera pojedinci su opčinjeni nekim strancem. Sve dok covjek ne prestane pljuvati po svome domacem i bit ce nam situacija kakva jeste. Pratite malo Drift Club Sarajevo i Dejana Sušića i sve ce vam se samo reci. Momak je krenuo iz ove nikakve situacije i postao jedini BH predstavnik u Driftu sa ovih prostora (mislim na BiH) i učesnik na brojnim takmičenjima u europi sa vrsnim takmicarima iz spanije, aaustrije, njemačke, mađarske, srbije itd.
Smijesan vozac, smijesan auto, smijesan drift.. na parkingu oko kanti moze i moja nana driftat s peglicom, neuspjesni pokusaj drifta oko vjecnice.. pa nemojte ljudi molim Vas...
celo je onaj pravo simpa. vristi, urlice pravi face ;) a plavusica takodje fino uziva. mislio sam da joj se piski kako se drzi ;)
camaro :$ :))
Uz ovog treba i dežurni vulkanizer :)) , rajca lik nema govora,koja je ovo vihara??
Pustila bi ja njega da me provoza xD
Mislis da te provoza ili da te "provoza"? :P
Evo dat ću ti ja njega, pa se provozaj...
A jest se onaj celavac prepo morao je poslije salit stravu :D
jeste kad ti ja kazem :D
ta ce abdo, kad ga ja poceram
Abdo ga goni žešće meščini.