Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Toyota, sanke
Dzabr svabe kad uzmes Opela, za 2 godine ti ostanu samo sjedista i motor, a lim vec odavno kao prah nestao u zraku...
Toyota je jedna prosjecna marka. @erlman Mali haj ne lupaj sviju ti, Japanci su malo sfuserili, pa sad za sve Amere okrivljuju, ne kazem ja da oni nemaju barem malo prste u tome, ali 30 miliona je fakat puno, tako da ako imas Toyotu, primi moje saucesce i ubuduce se hvataj svapskih masina!
Ma toyota je prejaka. @svabo glupane to je bio amricki marketinski trik jer im GM u k...., da bi natjerali amere da kupuju domace, i glupane taj dio za gas i volan se proizvodio u amrici i dizajniran je od strane amera.
Sta li ce ovoj faliti, dosad su ispucali gas, kocnice, volan, dakle na redu je kvacilo, a mozda i motor, sto da ne hahahaah
japanska masina od 500 kubika kad je vozi bosanac, pravi maco muskarac :)