Raskoš sajamskih premijera
0
Svi koncepti Paris Motor Showa
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaci su mi ovi hibridi. Punis auto cijelu noc da bi se magao vozit tri sata. Vec vidim kako kod nas raja krade struju, prespaja, napon iskace, iz Elektroprivrede upozoravaju... A da ne govorim sto je proizvodnja te iste struje jedan od najvecih zagadjivaca zraka...
http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=751006
Koncpti slize proizvodjacima da isprobajunove tehnologije,nove dizajnerske smjernice,da isppaju puls javnosti itd.A sto se tice njihove dalje sudbine sve ovisi od proizvodjaca ali uglavnom se ne voze i zavrse kao muzejski eksponati.
samo mi nije jasno sta oni inace rade sa ovim konceptima, da li ih neko vozi, da li stoje u muzeju, ko ih vozi, da li se mogu kupiti ????
Ode i ovaj svijet u pm, pa pogledaj na sta ovo lici, Boze sacuvaj :)
Ja što smori Audi s njihovim izgledom svako auto isto i to 10 godina...