Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH@ ocito nepratis vijesti, mi pravimo NAJSKUPLJA bicikla na svijetu! ;) raspitaj se malo... ;)) a imajul srbi kakvog udjela u ovom hrvatskom autu? nije to moglo proc bez njih.. XD
U vecini slucajeva, ispred konstrukcije nekog modela ide politicka odluka. Ovdje je definitivno, da neko zeli \"nesto \" prezentirati, ali da jos nije siguran da li funkcionise. Sve i da funkcionise, resorsi energie za pokretanje ovakovog hajfisa u zemlji gdje je izmisljen su \"jako\" dobro \"bogati\" . Ovakvi projekata je bilo diljem Europe, auta nisu prosla, preskupa za ovako mala auta, cak i unutar Europe, gdje je platezna moc mnogo veca. Same reparature su previse komplikovane i odrzavanje kosta jako mnogo novca, definitivno prostor za raparaturu je \"pravo veliki\". Konacno, samo auto lici definitivno na jeftinu kopiju Smart-a auta, koji su i Kinezi vec podzonili x puta, sa malo \"nasminkanim\" dizajnom. Nesto novo na ovom auto nisam vidio.
cestita i skuplja pare
sada kada se krenu hvaliti mozda priznaju samo Mercedesu da je bolji a sve ostalo nista, njihovo auto mi smo najbolji i sl....
sta ti znas ba, izmislili smo sis za kafu i masice za cevap, nama dosta za 1000 godina :))) oni nek prave auta a mi cemo im izvozit gorivo tj struju :)
Mi ni bicikla ne mozemo napravit