Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendarni Nissan i legendarni Skyline iz kojeg je nastao biser GT-R ! Vrhunac auto injzineringa.Svaki motor se sklapa ručno i isporučuje sa pečatom majstora koji ga je sklapao!!!!!!
...IMA ONAJ SNIMAK NA YOUTUBU GDJE U RUSJIJI ODRŽAVAJU DRAG RACE NA 1/4 I 1 MILE A GTR ODVALJUJE IZ BETONA SVE REDOM...SVE SU TU MAKINE I TAKO TO ALI OVAJ ODVALJUJE...KAŽU U ITALIJI RADE SVA VOZILA SA STRAŠĆU...A KAO JAPANCI SAMO ŠTANCAJU ...PA MOJE PITANJE JE ZAŠTO ITLIJANI PRAVE AUTA KOJA SU FALIČNA I TO UGLAVNOM OKO ELEKTRONIKE ,ŠTO JE ZAISTA PAIN IN THE ASS KAKO KAŽU AMERI...JER SE RADI O KVARU KOJI I NIJE KVAR A S NJIM NIGDJE NE MOŽEŠ...FERRARI NE VOZI 2 MJESECA I BATERIJA CRKLA...
Drug ,otkada su se pare i profit umijesale entuzijazam je pao,ovi samuraji su mi prirasli srcu jbg.Pravi fanatici,a gledao sam to u Rusiji u nekoj sumi alaj deru guzove :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za novi nastavak Batmana
ruzno brate dragi.
šta je ovvooooo????????????? makina
Koja zvijer od auta. Odmah da naš predsjednik Republike Milorad Dodik uzme jedan ovakav da diže pritisak Sarajevu i ostalim dijelovima Federacije.
E komentar ti je za povratiti!