Konceptna najava novog CLS-a
0
Mercedes predstavlja stil bliže budućnosti
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kotromanic Ja bi uzeo i Mecku i BMW i Audi,ali budimo realni,ja sam fan BMW-a,ali pogledajte samo Mecku staru 30-40 godina,radi ko mina,dok je Audi 80 ili BMW E36 koji su upola mladzi od navedene mecke nekonkurentan,istruhlo vozilo.DAnas nemozete naci ocuvanog Audija A60, ili BMW barokni andjeo,dok mecki 123-ca ima mali milion,i to u odlicnom stanju.To je fazon. Tacno, ali svi ostali mercedesi koji su napravljeni s\'pocetkom 90-tih su obicne kante da nekazem sranja. Mercedes je svoje ime sagradio u proslosti i sad sto placas je samo to ime a kvalitet je recimo dosta losiji od jednoga volva ili jedne honde da nepricam za jedan bw koji je trenutno dve svetlosne godine ispred mecke...
stare mi isti trabant
Gledajući ga s boka. sve mi ovo liči na buduću \"C\"klasu
dali ima klimu..??? vidim tu mnogo pametnih komentatora, pa ako neki zna.....
Ja bi uzeo i Mecku i BMW i Audi,ali budimo realni,ja sam fan BMW-a,ali pogledajte samo Mecku staru 30-40 godina,radi ko mina,dok je Audi 80 ili BMW E36 koji su upola mladzi od navedene mecke nekonkurentan,istruhlo vozilo.DAnas nemozete naci ocuvanog Audija A60, ili BMW barokni andjeo,dok mecki 123-ca ima mali milion,i to u odlicnom stanju.To je fazon.
Evo valj ljudi novog Mercedes CLS-a http://www.automobilemag.com/new_and_future_cars/2010/0809_2010_mercedes_benz_cls_four_door_coupe/photo_00.html a sva su auta, auta a mercedes je mercedes... oni koji nikada nisu sjeli u njega nego znaju za pisljjivog audija misle da je to vrh.. i nek im tako ostane, al mercedes je mercedes i nema dalje niti ce ikada biti
boli me racku za ovim, ionako ne mogu kupiti
erthet68pui
cista kopija Lade Nive seamdes\'sesto godisce !!
Sva auta se dijele na MERCEDES i ostale!
kakav auto, idem u Ženevu da ga vidim :)
dje mu je pepeljara, nista bez pepeljare
daj meni americke konje :)
Sa-x, sta se provaljujete!? Daleko je ovo od serijske izvedbe. Ovo je samo studija i ispipava se teren.Novi CLS nece ni sliciti ovome. Mozda onaj slijedeci, za sest do sedam godina.
Dosli papci ovdje da kazu ko koga kopira. Uzivajte u ovom fenomenalnom dizajnu, papci i nemojte se opterecivati glupostima. Fakat mercedes odusevljava!! Sad se ne mogu odluciti izmedju ovog CLS-a i SLS AMG-a!!