Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još ako i cijenom potrefe, eto mi auta :)) !!
po cemu se razlikuje obicna od lade nive sport? ova sport ima tenisku lopticu na kuki
Hujhuda, ili kratko pamtiš ili si zaboravio Avganistan 80-tih godina proslog stoljeća ??
Smece..
Obje izgledaju ekstra.
Mora se i Putin u necemu vozati.
oo auto nimalo nije lose extra izgleda
A zamisli sa ovom "sportskom" Ladom stanes na semafor, odmjeris neku bembaru i na zelenom ti se pokvari Lada. Salim se, prelijepo izgledaju, za ove pare jedino polovan Golf V mozes kupiti sa nekih 200 000km!
njemački dizajner kopiro njemačkog dizajnera KIE
Ne loše izgleda ,ali sam skeptik ??? Kad je još Lada bila auto ?!!!
Jesam pajdo, i baš zato kažem. Niva je dobro terensko vozilo, ali jbg. ako pređe 3 godine to je već za prodavat. O potrošnji ne treba trošit riječi . Nije bez veze ona " troši ko ruska vozila " .
Uz malu investiciju od Nive se moze napraviti pravo vozilo. Izbaci se Ladin motor i bez velikih prepravki ubaci 1.6 dizel od Golfa 2. Nekoliko sati posla, automehanicari traze oko 100KM za ruke. Vozio sam se u takvoj Ladi, vrlo malo je sporija sa golfovim dizel motorom, ali zato potrosnja nikakva..
ha volvo gledo ha ovu ladu.....pogotovo ovaj "lada SUV"
realno krs od auta
mi bi se u Bosni trebalio više držati Risije nego Amerike jer se za razliku od drugih Rusi ne druže sa cionistima.Možda to nekome sada izgleda smiješno ili čudno ali uvjeravam vas da je tačno. Čak su i naše komšije iz drugog entiteta zaluđene ćifutima iz neznanja i kontre Bošnjacima a ne iz neke porebe jer su im granice udaljene hiljadama km.navedite mi jedan primjer gdje Rusi podržavaju ćifute i izrael.
Ćifuti prave biznis gdje god stignu, ali navedi primjer i dokument kojim podržavaju Izreael. Ti mi nešto nisi upućen dok ne znaš da je Izraelcima protuoružje rusko. Rusi snabdjevaju arape a i nisam nikad čuo ni pročito da je Rusija izazvala krizu i nemire u bilo kojoj arapskoj zemlji, za razliku od štritonoša ćifuta, amerikanaca.
nisi u pravu a reći ću ti i zašto.. Stav Rusije datira davnooo prije Isvudovih fožilmova o dobrom i lošem policajcu. Nikad nisu napali Arae , čak šta više imali su uvijek dobru saradjnu sa njima, dokazano. Upamti Rusija je protivteg merici i nebi valjalo da je slavžbija ili da je nedo Bog nema. Tad bi svjetom vladali sotonisti, cionisti i ostala gamad. Najveći udarac zapadu je što se Rusi počinju vraćati vjeri iz komunističkog bezbožja, koje je zapadu itekako odgovaralo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije nikakva fora. francuski RENO je kupio 25% akcija lade. Lada vec proizvodi model KALINA 2 koji je fenomenalan auto. https://www.youtube.com/watch?v=fCPM3kKPW84
Ima li kakvih salona kod nas za ova ruska auta?
Mislim da uvoznik lade za bih ima sediste u banja luci. Ali nema nista od ovih novijih modela. A mislim da ih u skorije vreme kod nas i nece biti. Kao sto napisah gore RENO je usao u ladu sa svojim kapitalom i ne zeli da konkurise sam sebi..za nase trziste je rezervisana DACIA takodje u vlasnistvu RENO-a
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tacno bi ovaj DZEMPER volio imat'..
Lada Džemper i to vuneni :D