mi bi se u Bosni trebalio više držati Risije nego Amerike jer se za razliku od drugih Rusi ne druže sa cionistima.Možda to nekome sada izgleda smiješno ili čudno ali uvjeravam vas da je tačno. Čak su i naše komšije iz drugog entiteta zaluđene ćifutima iz neznanja i kontre Bošnjacima a ne iz neke porebe jer su im granice udaljene hiljadama km.navedite mi jedan primjer gdje Rusi podržavaju ćifute i izrael.
Ćifuti prave biznis gdje god stignu, ali navedi primjer i dokument kojim podržavaju Izreael. Ti mi nešto nisi upućen dok ne znaš da je Izraelcima protuoružje rusko. Rusi snabdjevaju arape a i nisam nikad čuo ni pročito da je Rusija izazvala krizu i nemire u bilo kojoj arapskoj zemlji, za razliku od štritonoša ćifuta, amerikanaca.
nisi u pravu a reći ću ti i zašto.. Stav Rusije datira davnooo prije Isvudovih fožilmova o dobrom i lošem policajcu. Nikad nisu napali Arae , čak šta više imali su uvijek dobru saradjnu sa njima, dokazano. Upamti Rusija je protivteg merici i nebi valjalo da je slavžbija ili da je nedo Bog nema. Tad bi svjetom vladali sotonisti, cionisti i ostala gamad. Najveći udarac zapadu je što se Rusi počinju vraćati vjeri iz komunističkog bezbožja, koje je zapadu itekako odgovaralo.
Prikaži sve komentare (90)